Etusivu      Tuotteet ja palvelut
Tulosta tämä sivuLisää suosikkeihin
 

Tässä näet esimerkinomaisia kuvauksia joistakin toteuttamistamme ratkaisuista. Kaikki ratkaisut rakennamme yleensä sellaisiksi,
että kerran toteutettu automatiikka on uudelleen käytettävissä. Asia, joka ennen vei tunteja tai päiviä, ja vielä toistuvasti, saadaan
tehdyksi muutamalla näppäimen painalluksella uudelleen ja uudelleen.

Tiedonkeräin: Yhdistää yhteen excel-taulukkoon tietoja muissa tiedostoissa olevista taulukoista. Määrittelet vain käytettävät tiedostot ja haettavat tiedot sarakeotsikkoina. Tiedonhakua voit toistaa kerran sen määriteltyäsi rajattomasti. Tiedonhakupohjan muuttaminen ja päivittäminen sekä uusien hakupohjien luominen on hyvin yksinkertaista.
 
Kokousavustaja: Hakee tietokannasta tai tiedostosta edellisen (esim. viikottainen) kokouksen asiat valmiiksi listattuna uuden asialistan muotoon, jota voi edelleen käyttää kokouspöytäkirjana. Kokouksen jälkeen asiat taas tallennetaan napin painalluksella seuraavaa kokouskierrosta varten.
 
Raporttigeneraattori: Hakee tietokannasta haluttuja tietoja ja muodostaa niistä käyttäjän valintojen mukaan monipuolisia graafisia raportteja.
 
Myyntimiehen laskin: Laskee myyntimiehelle myyntikeskustelussa (myös verkon ulottumattomissa) hanen tarjoamastaan kaupasta tulevan bonuksen yrityksen bonusjärjestelmän mukaan. Pitää kirjaa kumulatiivisesti kertyneistä bonuksista kuukausi- ja vuositasolla. Tallentaa kaupat tietokantaan.
 
Vaatimushallintajärjestelmä: Ylläpitää tietokannassa reaaliaikaista listaa yrityksen tuotekehityksen vaatimuksista ja kaikesta niihin liittyvästä tiedosta. Mahdollistaa monipuolisten tilanneraporttien, aikataulujen yms. tuottamisen. Mahdollistaa tekstiviestien ja sähköpostien massalähettämisen suoraan järjestelmästä.
 
Graafinen lomansuunnittelujärjestelmä: Näyttää lomat aikaisemmilta vuosilta palkkeina mahdollistaen siten lomien tasapainoisen suunnittelun henkilökunnan kesken. Antaa henkilökunnan esittää lomatoivomuksensa. Näyttää lomamiehityksen graafisesti.
Tekstiviestikommunikaattori: Lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä edullista massatekstiviestirajapintaa käyttäen suoraan taulukkomuotoisesta puhelinluettelosta käsin. Mahdollistaa suuren kontaktiverkon hoitamisen tekstiviesteillä puhelimeen koskematta.
 
PDF-muunnin: Kopioi useasta laajasta pdf-tiedostosta tiedot yhdeksi muotoilluksi rivipohjaiseksi (esimerkissä n. 60000 riviä) taulukoksi, jota voi järjestellä ja josta voi hakea tietoja erilaisten kriteerien perusteella.

Työvuorojärjestelmä: Käsittää laajan tapahtuman työvuorojärjestelmän (esimerkissä n. 2000 työvuoroa) rakentamisen, tuen työvuorojen keräämiseen, vuorojen kommunikoinnin sähköpostitse ja tekstiviesteinä etukäteen sekä tuen tapahtumanaikaiseen operointiin.
 
Kilpailun tulosjärjestelmä: Mahdollistaa reaaliaikainen tilanteen näyttäminen sitä mukaa kun väli- ja loppuaikoja syötetään järjestelmään sekä lopputulosten julkistamisen.
 
Pienyrityksen tai yhdistyksen kirjanpito: On pienelle yritykselle sopiva excel-pohjainen kirjanpitosovellus, jossa kaikki tiedot ovat yhdessä helppoköyttöisessä, varmuuskopioidussa tiedostossa.
 
Suuren tuoteaineiston analyysiohjelma: Analysoi kymmeniä tuhansia tuotteita sisältävän aineiston tuotekoodiin sisältyvän merkkijonon perusteella, laskee kuukausittaiset ja vuosittaiset kustannukset ja  järjestää tiedot helppokäyttöiseen taulukkoon.
 
Yhdistyksen toimintakalenteri: Toteuttaa automatisoidusti esim. yhdistyksen tapahtuma- ja työvuorokalenterin, jonka voi tulostaa jaettavaksi vihkoseksi tai julkaista netissä.